Kim Daalder, geboren op 24 Mei 1982 in Breezand.
Paardenliefhebster en dierenvriend in hart en nieren.
 

Sinds 2000 heb ik de kennis en liefde voor het beauty vak in mijn vingers. 
Sinds 2009 partner van Roel Braas waarmee ik 2 prachtige kindjes heb mogen krijgen. Dochter Lizz geboren in 2011 (ook al paarden gek) en sinds 2013 zijn we trotse ouders van zoon Daan (gek op herrie maken). In mijn schooltijd was ik alles behalve een student. Ik zag buiten alle beestjes vliegen en had als motto ‘degene die schoon heeft uitgevonden, verdient een taakstraf’. Ik was een vroege leerling en ik begreep gelukkig wel al te goed dat je wel je best moest doen om zo snel mogelijk van school af te zijn… anders kon je het nog eens een jaar extra overdoen en dat zag ik niet zitten. Gelukkig is die denkwijze wel veranderd in de loop der jaren. Dat kwam omdat ik de paardenschool ging volgen op mijn 15e. Van mijn hobby mijn werk maken, was een droom. Na die 2 jaar paardenschool waarbij ik groom ben geweest van een springruiter en ook nog 1 jaar op Noorderhaven heb mogen werken op de zorgboerderij, zag ik in dat het toch beter was om paarden alleen als hobby te houden.
 

Mede door mijn moeder's oplettendheid ben ik op de open dag van het Noord Hollands Academie in Alkmaar beland. Daar heb ik goed mijn best gedaan om ook daar weer zo snel mogelijk weg te mogen. Een opleiding van 4 jaar in 2 jaar afgerond en vervolgens zo snel mogelijk aan het werk. In mijn werk periode heb ik veel cursussen en korte opleidingen gevolgd om te worden wie ik nu ben. 

Naast schoonheidsspecialiste ben ik sinds 2001 ook permanent make-up specialiste waarmee ik in de loop der jaren een erkende salon ben geworden. Na de droom om een zo groot mogelijke salon te hebben met als doel wellness, ben ik door de komst van mijn kinderen realistischer gaan denken dan ooit tevoren (moederinstinct??) Ik wilde back to basic en rust in huis, maar ook zeker even geen gekke sprongen meer maken. 

Op 1 april 2014 ben ik mijn nieuwe droom gaan verwezenlijken: ‘kleinschaliger denken’. De nieuwe salonlocatie doet me daarbij veel goeds: lekker aan huis werken in een heerlijke lichte en frisse ruimte. Tussen mijn werk door samen met de kindjes een broodje eten en ze daarna zelf in bed stoppen tussen de middag. A dream came true. Groot denken kan ook wel weer als de kinderen groter zijn. Nu eerst genieten van het moeder zijn en daarnaast mijn praktijk kunnen runnen in een weliswaar kleinere ruimte maar met nog exact dezelfde kennis als voorheen. Dit ben ik. 

gi

 


 
 

Beauty Be Happy, beauty be happy,Studio Creme de la Creme, personal touch, feel good, beauty gallery, miekes beauty, beauty salon hollandskroon, mariane dirksen, gre houdijk, ’t zand, bodytensions, amarant, lunife, denise bremer, ggd, angela, conny, de zeespiegel, Julianadorp, Den Helder, Schagen, Callantsoog, Wieringerwaard, Breezand, Oudesluis, Anna Paulowna, Den oever, Wieringen, Westerland, Van Eewijcksluis, Jennifer van Wassenberg, Schoonheidssalon, Permanent make-up, i care, lex hair & beauty, maud barriel, anneke rin, 't hielkje, podocentrum hielkje, jennifers, Schoonheidsspecialiste, pmu, hairstrokes, mrs. Highbrow, mb cosmetics, ecuri cosmetics, specialiste, kim, daalder, roel, braas, schorweg