2 November 2018.
De dag dat ik het EK permanent make-up startte.
Hoofd koel, handen stil en gewoon doen wat ik altijd doe als ik aan het werk ben of les geef...meer dan je best kun je niet doen. 
Het enige nadeel is dat we werken op kunsthuid. Hier werk ik niet dagelijks op dus voorafgaand aan deze wedstrijd heb ik vele soorten kunsthuid in handen gehad. Van de ene had ik nachtmerries en van de andere kreeg ik goede hoop. Elke hapering, dubbelgetrokken lijn of slechte afwerking is 10x zo goed te zien als op echte huid. De jury is niet misselijk! Overgevlogen vanuit heel Europa. De 35 mededeelneemsters zijn ook de beste der besten. Ik zit daar ook tussen, en samen met slechts 1 andere Nederlandse dame strijden we om de titel; de beste PMU 3d hairstroke specialiste van Europa te worden. Iedereen is goed.... Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de wenkbrauwen welke ik heb gezet op het stuk kunsthuid.
Onder druk van de jury en de titel heb ik.me goed staande weten te houden! En als ik bij de beste 10 behoor van Europa ben ik meer dan blij! En dat is me gelukt!!!! Volgende wedstrijd staat reeds met koeienletters in mijn agenda. Deze wordt nog heftiger dan de vorige, alleen...... daar zit de wereldtop! En ook daar kunnen ze mij verwachten als tegenstander. Daar gaat dat grietje uit Breezand de rest van de wereld een poepie laten ruiken...of liever een wenkbrauw laten zien ;-)